Snart ledigt…

BloggV-rum16april

Hej på er 🙂

Skönt att komma hem och se att missarna är ok [emoji black heart suit]

Det har nämligen varit hantverkare inne hos oss idag när vi var och jobbade. Jag har undrat hela dagen hur det har gått för våra goa innekatter, men det är bra med katterna. Däremot så har dom skitat ner golven så det blev till att dammsuga av lite snabbt. Kan muttra över hur man kan gå in och skita ner i andras hem, men det hjälper ju inte 😉

Det är värmesystemet som ska fixas. Så just nu saknar vi termostater till elementen. Vi råkade på vicevärden när vi var på väg hem, han sa att vi kunde ha det jättevarmt eller kring 20 grader. Jag svarade att varmt har jag gärna, men det är snarare kallt *burr*

BloggV-rum16aprilNr2

Jag har inte hört något från optikern än. I morgon har det gått en vecka, måtte jag få mina nya glasögon då. Annars är det fyra dagar till innan vardag, jag orkar inte vänta längre. Håll gärna tummen för mig. Vore perfekt att få vänja mig med dom nya under ledigheten.

Gillar tulpanbuketten som lyser upp så fint på bordet 🙂

Nu är det dags för kaffe, otippat va?

Ha en skön kväll!

 

2 svar på ”Snart ledigt…

  1. Håller tummarna!! Ja hantverkare skitar alltid ner 🙁 skönt att missarna var ok. Vet att du helst är hemma när det ska komma någon, vilket jag också är fast jag inte har djur.

    • Tack Sofia! Ja jag förstår inte, hur svårt kan det vara att ta av sig skorna, för dom måste dom ha haft på sig?! Precis, jag vill inte att folk ska gå in här när vi inte är hemma, med tanke på att Zim hökar vid dörren. Skönt att det gick bra i alla fall. Tyvärr ska dom in i vårt hus även nästa vecka 🙁 Får hoppas det går bra då med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *