Victoria secret

BloggVictoria secret13april

Hej på er 🙂

Gårdagen blev en mysig dag.

Vi planterade lökar från blommor som har stått inne, ska bli spännande och se om dom kommer upp nästa vår. Jag satt ute i solen en stund. Synd bara att det ska blåsa så mycket, jag och min kropp ogillar verkligen blåst.

Jag pysslade lite inne med blommor och så tvättade jag. Är så skönt för nu har jag tvättat undan allt som blev stora högar när vi jobbade sent vissa dagar, under de där sex veckorna. Vi kom efter med det mesta då.

På kvällen somnade jag i soffan, det var flera år sedan jag gjorde det senast 😉 Kan bero på att vi klev upp tidigt igår och la oss sent kvällen innan. Att sambon skulle se en film på tre timmar som vi redan har sett kan också ha bidragit (The Hobbit).

Igår kom det ett paket med två nya bodylotioner. Den jag fick av sambon när jag fyllde år har precis tagit slut. Så nu testar jag två andra dofter. Dom luktar jättegott.

Nu ska vi äta en sen frukost och dricka kaffe.

BloggVictoria secret13aprilNr2

Önskar er en skön söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *