Seg måndag

BloggLilarummet14april

Hej på er 🙂

Men idag var det en riktig seg måndag i alla fall.

Humöret år svårt att hålla uppe när huvudet bankar så jag tror det ska gå sönder. Det har satt sig i nacken och ryggen med. Snälla gör så jag får mina nya brillor innan påskhelgen, jag skulle bli överlycklig då. Längtar så otroligt mycket efter att slippa må så här.

Annars försökte jag pigga upp mig själv och låtsas imponera på sambon, så jag började springa lite smått efter vägen när vi var på väg hem. Kan säga att han fick en chock och frågade vad jag höll på med 😉 Men vi fick skratta i alla fall. Jag är inte den som springer.

Nu blir det kaffe, som jag har längtat efter den här stunden. Aramis ligger bredvid oss i soffan, det är bästa myset [emoji black heart suit]

BloggLilarummet14aprilNr2

Blommorna som stod i köksfönstret tidigare verkar trivas uppe, tur det 🙂

Trevlig Kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *