Lyckat

BloggKök12april

Hej på er 🙂

Gårdagen var verkligen lyckad.

Vi började dagen med en rejäl frukost på jobbet. På kvällen blev det god mat och lite lekar. Vi fick grillat kött, potatissallad, sallad, goda såser och bröd. Riktigt gott och trevligt. Sambon och jag åkte hemåt när de andra började röra sig mot krogen. Så vi kom hem strax efter 23-tiden.

Känns som ett bra beslut idag, annars har jag nog inte varit så pigg 😉 Räcker med att huvudvärken och ögonen tar energi från mig. Har aldrig längtat så mycket efter att par nya brillor någon gång. Men har heller aldrig varit med om att det har blivit så här akutjobbigt.

Ska nog plantera lite lökar idag och pyssla här hemma. Blir i ett lugnt och skönt tempo. Härligt att solen skiner. Nu sitter vi i soffan och dricker kaffe. Aramis ligger som vanligt mellan oss [emoji black heart suit]

BloggBim12april

Jag hann bara ta fram kameran så fick jag sällskap 😉

Önskar er en mysig lördag!

4 svar på ”Lyckat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *