Optikern

BloggV-rum9april

Hej på er 🙂

Idag har jag äntligen varit till optikern. Kunde inte jobba hela dagen för det kändes som att huvudet skulle sprängas och vänster öga hoppa ur skallen 🙁

Fick förklaringen hos optikern som jag väntat mig. Ser sämre med vänster öga plus att jag har blivit lite närsynt på det också. Det brukar man väl snarare vara när man är yngre och att det växer bort. Men jag är tvärtom som vanligt 😉

Dessutom ska vi frångå progressiva glas som jag har haft i över 10 år. Det blir spännande, jag hoppas verkligen att det kommer fungera. Nya bågar blir det också, men det fanns inte så mycket att välja på som passade mig. Men jag hade en båge på förslag när jag kom dit och den hade dom inne fast i fel färg.

Nu hoppas jag att tiden går fort tills jag får dom, kan knappt jobba som det är nu. Att sitta och titta på en dator hela dagarna när det känns så här är ingen höjdare.

BloggV-rum9aprilNr2

Nu ska jag göra kaffe 🙂

Trevlig Kväll!

2 svar på ”Optikern

  1. Åh, jag gick omkring med huvudvärk i 2 år innan jag kom på att jag kanske behövde glasögon 😛 Nu har jag haft glasögon i 5 år och idag ser jag bra utan och slipper huvudvärken 🙂 Men det är lite snyggt och stilit med bågar 😉 roligt att välja nya också!!

    • Oj det var lång tid! Jag avskyr huvudvärk. Jag har nog haft brillor i ca 22 år, det är längre tid än vad du är gammal 😉 Ska bli så skönt med nya brillor 🙂 Men det är så svårt att välja bågar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *