*Piiiip-dag*

Hej på er 🙂

Det var otroligt skönt att komma hem efter denna (skit)dag.

Det har varit för många negativa faktorer för att orka med. Huvudet håller på att sprängas och mitt tålamod har prövats fler gånger än jag kan räkna till. Det var lite svårt att skaka av sig känslan även om jag såklart försökte 😉

Men det räcker med att komma hem till världens bästa grabbar. Nu sitter vi i soffan och dricker kaffe. Aramis myser tätt bredvid.

Imorgon ska jag direkt till optikern efter jobbet. Jag hoppas verkligen att ett par nya glasögon kommer råda bot på min vidriga huvudvärk, som jag har i princip varje dag. Det får gärna flyta på när jag ska välja ut nya bågar också, om det blir så 🙂

Bilder på vackra Zim [emoji black heart suit]

Hoppas ni får en mysig kväll!

6 svar på ”*Piiiip-dag*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *