Snö

BloggKrokusar7april

Hej på er 🙂

I lördags var det sol och jag fotade denna härliga bild.

Äntligen hade krokusarna tittat upp och slagit ut. För att vakna till snöväder idag. Men det är ju typiskt april. Vi får vår flera gånger i stället 🙂

Känns skönt att sitta i soffan med en kopp kaffe redan, och veta att vi kommer hem vid 17-tiden hela veckan. Tjohoo vad härligt. På onsdag ska jag till optikern. Ser fram emot att få höra om ögonen är lika bråkiga som det känns som. Ser mindre fram emot att eventuellt tokleta nya bågar.

Hittar nästan aldrig några som jag trivs med till hundra procent. Nä den här gången ska jag vara benhård, jag ska ha ett par bågar jag trivs med. Dom är ju inte gratis precis. Annars får de väl beställa hem några åt mig då 😉

BloggVårblommor7april

Önskar er en trevlig kväll!

 

2 svar på ”Snö

    • Tack Sofia! Jag hoppas nya brillor hjälper, för nu känns det som vänstra ögat ska hoppa ur huvudet titt som tätt. Nä jag avskyr att leta nya bågar. Känns aldrig som det finns exakt vad jag vill ha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *