Vilodag

BloggMårbacka6april

Hej på er 🙂

Mårbacka pelargoner i köksfönstret, äntligen.

Vi hade en väldigt trevlig kväll igår. Vi blev bjudna på tre rätters middag igen. Två helger i rad det är inte illa 😉

Mindre roligt att sambon i princip la hela dagen på att installera om min dator. För att sedan upptäcka att han fått med ett virus. Denna morgon började med att han försökte få bort viruset, men det är kvar än. Men det är inget farligt så jag bloggar ändå, så får han fortsätta med datorn sedan.

Vi hade tänkt att åka till en av mina bästa vänner idag, men hon är tyvärr sjuk. Jag hoppas att hon kryar på sig och att vi ses snart. Det var länge sedan [emoji black heart suit] I stället blir det en lugn mysdag. Jag hoppas att sambon inte behöver lägga lika många timmar på datorn som igår.

BloggKök6april

 

BloggKök6aprilNr2

Önskar er en skön söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *