Mys

BloggV-rum5april

Hej på er 🙂

I morse vaknade jag 5,15 som vanligt, men lyckades somna om. Vid 7 tiden tyckte Zim att vi skulle kliva upp och gjorde därför allt han kunde för att lyckas. Sambon gav upp efter ett tag och gick upp. Sängen var så skön så jag drog mig ett tag till. Då gick det minsann bra för Zim att komma upp och lägga sig snällt i sängen med mig 😉

Aramis sköter sig i princip alltid. Han ligger bredvid mig vid huvudet. Bästa gosen [emoji black heart suit]

Sambon håller på och fixar med bärbara datorn, så jag sitter i datarummet uppe. Här sitter vi nästan aldrig. När vi bodde i lägenheten spenderade jag en hel del tid i vårt dåvarande datarum. Satt ofta där och sjöng.

Idag blir det lite pyssel här hemma. För att sedan åka till sambons syster med familj. Båda hans systrar har fyllt år så det blir kalas och mat. Andra helgen i rad som vi blir bjudna på mat av sambons pappa med fru, lyxigt 🙂

BloggV-rum5aprilNr2

Igår invigde vi nya kopparna, så fina. Efter kaffet blev det ett glas rött och så tittade vi på en av mina nya favoritserier. ”Beauty and the beast”. Det slutade så hemskt och spännande, måste se ett nytt avsnitt snart.

Önskar er en riktigt mysig lördag!

2 svar på ”Mys

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *