Härliga fredag

BloggAvlastningsbord4april

Hej på er 🙂

Vad härligt med helg.

Vi åkte till min favorit blomsteraffär efter jobbet idag. Kom hem med två underbara mårbacka till köket, två fina Katy 13 pelargoner till sovrummet, två penseér som framöver ska få flytta ut och en blomma till köksbordet. Jag är så nöjd, blir så glad av blommor 🙂

Nu sitter vi i soffan och dricker kaffe ur de nya prickiga muggarna. Det blir en lugn och skön kväll här hemma, jag är ganska trött.

BloggPenseér4april

Tycker dom här penseérna är så gulliga. Dom påminner mig om Aslan. Han åt upp penseérna förra året. Men när jag planterade ut dom blev dom så stora och fina. Saknar min gomisse [emoji black heart suit]

Trevlig Kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *