Vilat

BloggSovrum10april

Hej på er 🙂

Idag har jag varit hemma och vilat ögonen och huvudet. Ja så gott det går, är svårt att inte använda ögonen såvida man inte ligger och blundar precis hela dagen.

Jag hoppas på att kunna jobba imorgon igen. Blir så lätt ansträngd i ögonen nu och huvudvärken har troget hållit i sig varje dag de senaste veckorna. Jag hoppas den snart är ett minne blott. De ringde från optikern idag och sa att glasögonen blir klar om cirka en vecka. Bågen jag ville ha fanns att beställa hem, så det var skönt.

Lite bilder från sovrummet och de nya Katy 13 pelargonerna. Tyvärr är det nästan inga blommor som trivs i sovrummet, tror det är för varmt. Så de har fått sig en dusch idag. Jag hade så otroligt fina stora murgröna på båge som tidigare stod i vardagsrummet. När de fick flytta upp i sovrummet tvärdog de på någon vecka.

BloggPelargon10april

Katy 13 årets pelargon.

BloggSovrum10aprilNr2

Om jag jobbar imorgon så blir det nog inget blogginlägg. Vi ska nämligen ha fest med jobbet på kvällen 🙂 Den vill jag gärna gå på. Förra gången vi hade fest var jag nyopererad och orkade inte vara med.

Ha en bra kväll och trevlig fredag i fall vi inte hörs imorgon.

4 svar på ”Vilat

  1. Hoppas verkligen att ni kommer iväg denna gång. Vila så gott det går ikväll, önskar dig en fin och rolig fredagskväll. Många varma kramar, vännen min ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *