Första April

BloggTulpaner1april

Hej på er 🙂

Då var det första april då, skönt att det går mot bättre ljusare tider.

Vi har ganska nyligen kommit hem från jobbet. Nu tycker vi nästan att det känns som lyx att komma hem 19 i stället för 21. Nästa vecka har vi bara vanliga dagpass igen, det vill säga vi kommer hem vid 17-tiden, känns så underbart 🙂

Har ni blivit lurade idag då? Det har jag, jag är nog en ganska tacksam person att lura. Det var en av mina bästa killkompisar som skrev att han hade läst en artikel om att man hade sett en ängel ute vid mitt jobb en sen kväll. Först tänkte jag nu är han sådär gullig och menar mig 😉 Sedan tänkte jag men en sen kväll? Då bad jag honom att skicka den artikeln som givetvis inte fanns, haha.

Sedan försökte en kollega lura mig på fikarasten att jag hade gylfen öppen. Men den gick jag inte på. Men han blev ganska snabbt orolig när jag kontrade med att han hade det. Jobbet försökte lura oss att vi skulle få ransonera kaffet till tre koppar per person och dag. Min första tanke var ”Hur ska min sambo klara sig”. Men han kan ju få av mig 😉

BloggTulpaner1aprilNr2

Tyckte det var så härlig färg på dessa tulpaner, blekt lila 🙂

Nu ska jag skutta in i duschen.

Trevlig kväll på er!

2 svar på ”Första April

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *