Nya muggar

BloggMuggar2april

Hej på er 🙂

Det kändes som superlyx att komma hem vid 17-tiden idag.

Roligt var det att få hämta ut ett paket med nya muggar. Jag älskar mina rosa muggar som jag redan har, med en fågel på muggens ”öra”. Men när jag kommit på att jag ville ha fler än sex muggar så var dom slut 🙁 Men hittade dom här ljusare rosa muggarna med prickar på. Tänkte att blir vi många kan man ju duka med varannan mugg.

Idag har jag haft en dag som har tagit en hel del energi av mig. Inledde morgonen med att ringa hälsocentralen igen. Har ätit upp min penicillinkur men är inte helt bra. Sköterskan trodde jag skulle få ett nytt recept över telefonen, men så blev det inte. Så jag måste till sjukhuset imorgon igen. Jag gillar verkligen inte att gå till doktorn och krångla.

BloggMuggar2aprilNr2

Men kvällen blev bra. Vi har ätit max mat och nu dricker vi gott kaffe 🙂

Hoppas ni har en härlig kväll!

2 svar på ”Nya muggar

    • Tack Sofia! Dom sa åt mig att jag skulle höra av mig om jag inte blev helt bra, så gör jag det och då ska det krånglas. Men det kan ju vara ok med mig, fast det känns ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *