Kvällsjobb

BloggAskar31mars

Hej på er 🙂

Idag är det sista dagen med kvällsjobb som innebär att vi kommer hem vid 21-tiden. Tjohoo, det ska verkligen bli skönt med vanliga rutiner igen. Imorgon kommer vi hem från jobbet vid 19-tiden men det är helt ok.

Igår när sambon skulle åka en sväng på Rusta, sa jag att jag skulle bli glad om han kom hem med något litet till mig om han hittade något. Han kom hem med dessa fina askar med vackra fjärilar på [emoji black heart suit]

Jag hade sett dom på en bild på nätet, men det hade inte han. Jag visste inte att dom var ifrån Rusta. Så det var passande att han valde just dom. I bland får man be om det är något man vill ha, och jag kände att jag behövde något litet igår som piggade upp mig 😉

BloggAskar31marsNr2

Jag hann knäppa ett kort, sen var Zim på bordet 🙂 Här poserar han väldigt fint.

BloggAskar31marsNr3

Fin profil [emoji black heart suit]

Ha en bra måndag!

2 svar på ”Kvällsjobb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *