Mårbacka Pelargoner

BloggPelargon7mars1a

Hej på er 🙂

Äntligen fredag! Hur skönt som helst med helg.

Efter jobbet åkte vi till min favoritaffär och köpte blommor. Jag har varit och fingrat på mårbacka pelargonerna några gånger tidigare, men har tyckt att det är alldeles för tidigt. Men idag kunde jag inte hålla mig längre. Nöjd över mitt beslut, väl i kassan då kändes det nästan som om dom kom med varningstext 😉

Ja jag ska ge dom näring och massor av kärlek. Jag hoppas att dom överlever. Jag vet att det är alldeles för tidigt egentligen. Det är självklart bra att de säger till, dom kostar ju ändå en hundring styck. Men tänk vilken glädje dom ger, underbara blommor.

Efter våra inköp av blommor åkte vi och beställde pizza och tog hem. Nu är det dags för en kopp kaffe. Vardagsrummet är fyllt av levande ljus, mysigt [emoji black heart suit]

BloggMårbacka7marsNr2

Önskar er en härlig kväll!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *