Blåsväder

BloggHallUppe8mars

Hej på er 🙂

I morse vaknade jag 5,15 som att det var en vardag, det tyckte Zim var himla bra. Efter en timmes jamade för att få upp oss, åkte han in på eget rum. Givetvis med kattlåda, mat och vatten. Lyckades få lite mer sömn, skönt.

Underbart att se solens strålar, men det stormar rejält. Vaknade inatt av ett brak, men har ingen aning om vad det var. Jag har haft tur ändå som lyckats sova. Förra gången skrek jag ju med bettskena i munnen att det var som en j-a skräckfilm. Det var kanske något värre då och vi skulle upp och jobba 😉

Lyckades somna på sambons bröst igår kväll. Han låg och tittade på en serie på iPaden. När han tänkte att han skulle sova, så hade jag vaknat och dragit efter andan som att jag var besatt. Jag hade tydligen skrämt halvt livet ur honom, haha. Jag kanske kände på mig att han skulle sova och att jag måste flytta på mig 🙂

BloggHallUppe8marsNr2

Bilder från hallen uppe. Jag har ändrat om lite.

Idag ska vi ha en skön dag. Det blir städning, tvätt, god mat, mello och massor av mys. En typisk helg för oss.

Hoppas ni får en mysig lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *