Ljus

BloggLjus6mars

Hej på er 🙂

Älskar doften av voluspa ljuset [emoji black heart suit]

Hoppas att ni har haft en bra dag. Vi åkte och handlade efter jobbet. Det blev en tur till Ö&B och Dollarstore. Kom hem med en fin spegel som jag tror kommer passa ovanför chiffonjén uppe. Spegeln jag hade där tidigare hamnade på linneskåpet nere 🙂

Känns skönt att lägga den här dagen bakom mig, den började bra men sedan var det som någon sög musten ur mig, eller var det kanske några 😉 Men imorgon är det fredag och helgen är verkligen välkommen. Ser fram emot fint väder, sköna promenader och en massa mys med sambon och missarna.

Vi hade tänkt gå ut och gå idag också, men det blåser ju isbjörnar. Är det något jag inte gillar så är det blåst. Spelar ingen roll hur mycket jag klär på mig.

BloggV-rum6mars

Gott med kaffe och mys i soffan. Bästa Aramis håller mig sällskap. Sambon svepte sin kopp och började slarva av med snabeldraken. Nu ska jag pyssla lite jag med.

Trevlig Kväll!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *