Lila

BloggTulpaner5mars

Hej på er 🙂

Jag fick så otroligt fint lila tulpaner av sambon igår morse [emoji black heart suit]

Det gick rätt ok att jobba igår kväll. Men kan säga att jag är desto tröttare idag. Sängen kändes extra skön i morse. Mina bordsgrannar jobbade också kväll med mig. Det var betydligt mer livat igår än vad det var idag 😉

Trött och snurrig och en del tok har vi sagt idag. Av någon anledning pratade vi om ålder på partners. I stället för att säga det jag tänkte, att jag har lammkött så sa jag att jag har en ung karl. Men han är ju en ung kille/man. Haha, ja dom fick skratta lite åt mig, men det bjuder jag på. Min sambo är 6 år yngre än mig.

Nästa vecka ska jag jobba kväll tre kvällar, oj oj hur ska det gå 🙂

Nu ska vi dricka kaffe här och sedan blir det en skön promenad. Tror jag kanske kryper ner i ett varmt bad sedan.

BloggTulpaner5marsNr2

 

BloggTulpaner5marsNr3

Trevlig Kväll!

2 svar på ”Lila

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *