Besök

BloggMatsal19feb

Hej på er 🙂

Idag har jag äntligen haft lite besök här hemma.

Jag har en vän som jag köper hudvårdsprodukter av (Mary Kay). Hon har haft produkterna hemma som jag hade beställt ett bra tag. Men jag har inte mått tillräckligt bra för att orka ses. Men idag kom hon över en sväng och lämnade dom och drack en kopp te, trevligt 🙂

Sambon har varit i Stockholm och jobbat idag så han är trött nu, men vi ska försöka ta oss iväg på en halvtimmes promenad i alla fall. Frisk luft behövs. Skönt att få komma in sedan och dricka en kopp te och mysa i soffan.

Hm.. det blir nog inget av med det. Sambon började precis blöda näsblod 🙁 Klarade nya vardagsrumsmattan, men vita mattan i hallen kom det blod på, tjoho så det kan gå.

BloggMatsal19febNr2

Hoppas ni får en fin kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *