Vila och eftertanke

BloggKaffe18feb

Hej på er 🙂

Det var härligt att solen kikade fram en stund idag. Längtar verkligen efter våren.

Dagen började med två katter som turades om att må dåligt. (kräkas) Jag kände på mig redan igår när sambon kom hem med den fina buketten, att detta var något dom skulle tugga på. Grässtråna klippte jag av igår kväll, men det var fortfarande grönt kvar som dom tuggat i sig av. Nu är det rosor och nejlikor kvar i buketten och det låter dom bli 😉

Nu ligger dom i soffan båda två och sover sött. Själv har jag känt mig trött idag, sov inte så bra inatt och fick flyga ur sängen några gånger i morse pga katterna. Har bara tagit det lugnt och funderat en del idag, eftertanke behövs efter allt som varit.

BloggAraoBim18feb

Såg grabbarna på bordet tillsammans och hämtade kameran. Givetvis måste Zim gå då, men jag tycker bilden blev lite läcker ändå 🙂 Aramis är så fin [emoji black heart suit]

Hoppas ni har haft en bra dag och får en skön kväll!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *