Turdag

BloggBlommor17feb

Hej på er 🙂

Först blev jag ledsen, sedan blev jag glad…

Min alla hjärtans bukett var fin i två dagar, sedan började rosorna att nicka. Tycker att dyra blommor ska hålla sig betydligt längre än så. Dom kom från min favoritaffär så jag tänkte att jag hade inget att förlora på att skicka ett e-post till dom.

Fick till svar att jag naturligtvis kunde komma in och få ersättning. Sambon tog med sig den ledsna buketten och åkte iväg. Det var ju han som hade köpt dom till mig. Hem kom han med denna fina bukett. Det kallar jag för god service 🙂

Nu hoppas jag dom står sig fina länge. (För att undvika eventuella missförstånd, katterna rör inte rosorna, enbart annat tillbehör. Så jag frågade sambon hur han tänkte när det var grässtrån i denna, *fniss*)

BloggBlommor17febNr2

 

BloggH&Mbonus17feb

Dessutom damp det ner i brevlådan ett brev från H&M att jag skulle få guldbonus. Tänkte att jag läste fel när jag såg summan. Men det gjorde jag inte. Tjohooo glad 🙂 Så består större delen av min garderob av kläder från H&M (och Gina)

Ha en riktigt bra kväll!

 

2 svar på ”Turdag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *