Pärlorna

BloggAramis16feb

Hej på er 🙂

Det här med blommor, det är inte alltid så lätt när man har katter. Men det var ju roligt att även katterna gillade alla hjärtans buketten.

Igår när vi precis hade ätit en god middag, så klev Aramis upp på bordet och tog sig någon tugga av blommorna, hoppade ner på golvet och kräktes. Här går det inte att vara kräsmagad 🙂

En stund senare undrade jag vad det var som luktade så illa. Då hade bästa Aramis varit och gjort nummer två, rejält. Det gjorde han även på alla hjärtans dag. Vilket var bästa presenten eftersom han har problem med magen. Det roliga är att dom alltid tajmar in det så bra, vi sitter nästan alltid och äter. Förstår att det här måste vara otroligt intressant läsning 😉 Men det är inte värre än alla magsjuke och kräkstatusar på facebook i alla fall.

BloggBim16feb

Zim var så vacker i slöja igår 😉 Han måste ha trivts väldigt bra för han låg så länge. Kanske han låg och sjöng tyst för sig själv ”I feel pretty, oh så pretty”.

BloggAramis16febNr2

Aramis i närbild 🙂

Idag funderar jag faktiskt på att gå utanför dörren. Jag har bara varit inne i en vecka, förutom läkarbesöket i fredags. Kom aldrig ut igår för det snöade på tvären, då tyckte jag det var mycket mysigare inne i värmen.

Önskar er en skön söndag!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *