Kaffe

BloggKaffe15feb

Hej på er 🙂

Bjuder på en gammal bild som aldrig fick vara med i bloggen för att den blev mörk. Sitter och tittar på gamla bilder och tyckte den var lite mysig. Roligt att se hur hemmet förändras fast man tycker att det inte händer så mycket.

Jag har unnat mig en kopp kaffe fast jag kanske inte borde. Dricker inga mängder i alla fall. Idag har jag börjat med nya medicinen och hoppas magen blir bra nu.

Till skillnad mot för alla andra så tittar vi inte på OS, men det behövs inte för alla skriver om det på facebook 😉 Jag är tacksam för att sambon inte är så sportintresserad så han måste titta. Han tittar på sina guldgrävare på TV i stället. Jag har vattnat blommor och ska snart dra igång en maskin tvätt.

Funderar på om det kanske är dags att ta en promenad något tag, det var över en vecka sedan nu. Vore skönt att få lite frisk luft.

BloggAslanÅterblick

Hittade den här underbara bilden på världens finaste Aslan, gissa om han är saknad [emoji black heart suit]

Önskar er en riktigt härlig lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *