Alla Hjärtans Dag

BloggAllaHjärtansDag14feb

Hej på er 🙂

Jag och världens bästa sambo firar 2 årig förlovningsdag idag 🙂 Har precis ätit och nu dricker vi kaffe och slappnar av i soffan. Det behövs kan jag säga.

Dagen har varit rätt jobbigt. Jag har varit iväg till doktorn idag, efter mycket tjat från sambon. Vilket resulterade i en veckas sjukskrivning och ny medicin. Jag har ju varit hemma en vecka redan på eget bevåg, men har knappt känt att det börjar vända.

Hade i alla fall turen att en god vän kom och hämtade mig på sjukhuset och sedan bjöd mig på en kopp te och en trevlig pratstund. Det var ändå över en vecka sedan jag var utanför dörren och träffade någon annan än min sambo.

Nu hoppas jag verkligen att de nya tabletterna ska hjälpa. Men doktorn var även inne på att jag har varit med om mycket jobbigt under lång tid, så jag kanske även behöver både skriva av mig och prata av mig. Tur jag gillar att skriva då och gör det redan 😉

BloggMatsal14feb

Hoppas ni har en mysig alla hjärtans dag [emoji black heart suit]

Alla dagar ska man vara rädda om varandra, men jag myser gärna till det ikväll med 🙂

 

6 svar på ”Alla Hjärtans Dag

    • Han fick tjata rejält, jag ville så gärna tro att det skulle vända ändå över helgen. Men tabletterna hjälpte inte alls. Tack Elin det ska jag göra. Ha det bra du med. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *