Vändningen…

BloggMatsal13feb

Hej på er 🙂

Sitter och funderar på vart vändningen tog vägen, har den tappat bort mig. Jag är i alla fall mer än redo för att må bra nu. Så bring it on 😉

Sambon har köpt hem mer proviva åt mig idag, jag hoppas att magen blir glad. Har aldrig varit med om det här förut. Magkatarr brukar ju vända ganska fort när man tar tabletter. Börjar känna mig lite ensam av att bara vara hemma. Men att gå och jobba för tidigt skulle bara ställa till det ännu mer. I bland är det svårt att ha tålamod när man vill så mycket.

BloggRosor13feb

Bilder från häromdagen då solen tittade in 🙂

Imorgon är det äntligen fredag. Det ska bli så mysigt att ha sambon hemma med mig i helgen [emoji black heart suit]

Önskar er en skön kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *