Nya skor

BloggSkor12feb

Hej på er 🙂

Igår strålade solen så härligt och idag snöar det, det är tvära kast.

Ändå känns sinnet lättare idag, fast magen är sur som jag vet inte vad. Hade sådan hopplöshetskänsla igår, frustration, som att det aldrig tar slut. Att inte få må helt bra under lång tid tär även på den starkaste.

Det är så mycket jag vill göra som jag inte har orkat. Allt från att träffa vänner till att ta härliga promenader och köpa hem fina blommor. Självklart kunna jobba också, saknar mina arbetskompisar. Men stress klarar jag mig utan, särskilt min mage.

Läste i en annan blogg idag om hur mycket vi tänker på vad andra ska tycka och tänka om oss. Känns som det peppade mig lite. Med tanke på hur tankarna gick igår. Ingen annan än jag vet hur det är och känns för mig, vad som är bäst för mig. Att det viktigaste är att vara ärlig och sann mot sig själv 🙂

Ja i alla fall skorna…

Min sambo är otroligt fin och gullig [emoji black heart suit] Innan operationen sa han uppmuntrande att när allt är klart kanske jag skulle köpa ett par skor eller två. Han vet hur mycket jag gillar skor, och det var faktiskt länge sedan jag shoppade skor. Tyckte det lät som ett väldigt bra idé. Sagt och gjort, beställde hem dessa två par på nätet och igår kom dom. Perfekta båda två. Har länge letat efter ett par skor med detaljer i guld, så nöjd.

Nu ska jag ta mig en rejäl hutt, ja proviva alltså 😉 Aramis har fått kokt fisk både igår och idag, inte bara jag som har krångel med magen.

Kvällen spenderar vi i soffan och tittar på film, ”Thor”.

Önskar er en härlig kväll!

 

4 svar på ”Nya skor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *