Solen

BloggMatsal11feb

Hej på er 🙂

Hoppas att ni har haft en bra dag.

Jag har vilat och njutit en stund av solens strålar som tittade in i hemmet. Nackdelen är att man ser alla katthår överallt och känner att det borde städas 😉 Men det står jag ut med, ljuset är välkommet.

Lite tankar…

I bland kan jag känna att jag måste förklara mig hur jag mår och känner, som om jag vore ifrågasatt. Fast så många säger till mig att jag gör rätt som lyssnar på kropp och själ när jag är hemma. Tänk hur det är, men det är väl min höga arbetsmoral som ställer till det. I kombination med att jag verkligen vill må bra och fixa allt. Men ingen tackar mig eller vinner på om jag blir helt körd i botten, försöker påminna mig själv om det.

Det som har hänt har inte pågått i en vecka eller två. Det har varit under en längre tid. Allt började för cirka 10 månader sedan. Jag har kämpat på så gott jag har kunnat och har inte vetat om nästa smäll och nästa. Jag tycker jag har gjort det så bra jag bara kan. Men det kommer i kapp, kropp och själ har tagit mycket stryk. För mig har det satt sig på magen, den orkar inge mer. Magsyran kommer dessutom upp i halsen, så att rösten inte håller längre stunder. Det gör det verkligen svårt för mig att jobba, med tanke på att jag pratar mest hela dagarna.

Blev kanske lite dystert det här 😉 Men jag har insett att jag måste lära mig att lyssna på kroppen mer och nu fullkomligt skriker den. Även om jag kan önska och tycka att nu ska allt vara bra, så tar vissa saker längre tid än andra.

BloggMatsal11febNr2

För att skingra tankarna lite idag så har jag planterat om några mårbacka pelargoner.

Hoppas dom tar sig och blir fina. Tror inte jag kan vänta så mycket längre snart med att köpa årets första. Har fått två engelska pelargoner av sambon, men dom har gjort sitt. Betydligt svårare att lyckas med dom tyvärr.

Var rädda om er.

Trevlig Kväll!

6 svar på ”Solen

  1. Var rädd om dig! När kroppen säger ifrån finns det ingen som tackar dig för allt du gjort och minst du själv!!! Som du kanske läst hos mig så ha jag varit hemma i över 1 år och nu är jag så arg på mig själv!! Jag spyr så fort jag måste göra något typ 🙁
    Lyssna på din kropp!! Ta hand om dig! Kram

    • Tack för omtanken! Ja jag har läst att du varit hemma länge. Jag har ett väldigt tufft år bakom mig, det har satt sina spår. Vet inte varför men jag blev sämre i magen efter min operation för 1v. sedan. Kanske för att jag kände nu är det över, nu kan jag slappna av. Fortsätter det så måste jag nog till dr. fast jag inte vill. Ta hand om dig du med! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *