Vitt

BloggKök20feb

Hej på er 🙂

Det blev vitt och fint ute igen. Vet att det är för tidigt att bli vår, men längta får man göra [emoji black heart suit]

Idag har jag haft turen att få en snabbvisit av en god vän. Hon var hit en stund och lämnade prover på näringstillskott som hon använder som ska vara så bra. Jag känner att det är värt att testa. Som ni vet vid det här laget har det varit för mycket för mig under lång tid. Vilket har satt sina spår i både kropp och själ. Om detta kan hjälpa mig så vore det guld värt. Det är dryck och inte piller vilket passar mig bra, jag hoppas det smakar gott 🙂

Annars har vi bara tagit det lugnt här hemma, jag och missarna. Precis som det ska vara med andra ord. Vilar och hämtar kraft.

BloggKök20febNr2

Ikväll ska vi ta oss ut på en skön promenad eftersom det inte blev någon igår. Behöver få luft och röra på mig lite. Inget näsblod för sambon än så länge 😉

Trevlig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *