Starta om..

BloggPelargon30jan

Hej på er 🙂

Hoppas att ni har haft en bra dag.

Jag har bara vilat idag med. Magkatarren är inge vidare, men det kanske inte är så konstigt med tanke på allt. Jag skulle vilja hoppa en bit framåt i tiden, så att allt jobbigt var lämnat bakom mig. Jag vill få starta om, vill få må bra på alla sätt och vis.

Drömmer om sol och värme, då mår jag alltid som bäst. För ett tag sedan kom sambon hem med den här fina pelargonen. Så sa han ”Du har pratat om pelargoner länge, så jag tyckte du skulle få den här”. Gulligt [emoji black heart suit]

BloggPelargonNära30jan

 

BloggPelargon30janNr2

Längtar efter att få köpa hem mina första mårbacka pelargoner, och tills jag får plantera om de som har övervintrats.

Igår tog vi en kort promenad på max 10 minuter, bara för att jag skulle få luft. Det blir nog en kortis ikväll med. Även om det är kort så känns det skönt att komma ut lite.

Önskar er en skön kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *