Trevlig Helg!

BloggLilaRummet31janÅterblick

Hej på er 🙂

Äntligen är fredagen här. Jag har varit hemma alla dagar utom måndagen. Men nu får jag ha min underbara sambo hemma med mig, skönt [emoji black heart suit]

Min energi är fortfarande låg, halsen känns hes och ansträngd, ryggen/nacken värker och är spänd, men magen blir sakta bättre i alla fall. Jag försöker tänka positivt och framåt.

Idag har sjukhuset ringt mig och meddelat att jag ska opereras på torsdag till veckan. Vill inte skriva så mycket mer om det i bloggen. Det kommer säkert gå bra, men jag är ändå väldigt nervös. I allt som jag har gått igenom, är nog det värsta att jag har mått dåligt under så lång tid. Oro och sorg, det har satt sina spår. Som en arbetskompis skrev till mig: ”Det är bara för mycket för en person att orka”. Men nu hoppas och tror jag att detta sätter punkt för ett riktigt tufft år som 2013 var. Vi lämnar det bakom oss.

Det är bara början på det här året, nu välkomnar vi bara positiva saker. Det ska bli bra!

BloggLilarummet31janÅterblickNr2

Bild från i somras på så kallade ”lila rummet”. Grönt och fint ute och pelargoner i fönstret, underbart. Nu är januari slut, det går framåt 😉

Önskar er en mysig fredagskväll!

6 svar på ”Trevlig Helg!

  1. Önskar er en skön helg och allt kommer säkert att gå bra på torsdag. Efter det kan ni se framåt och vi er med er i tankarna. Visst är det härligt att januari är över och tiden går mot vår.

    • Tack Stina! Det går säkert bra men jag är jättenervös i alla fall. Ja längtar efter att få komma framåt och lägga allt det här bakom oss. Ja det känns skönt, längtar efter våren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *