Det räcker nu…

BloggAramis3nov.

Tur man har världens bästa katt som tröstar [emoji black heart suit]

Känner mig urladdad och låg, tårarna kom redan i bilen på väg hem från doktorn. Hade hoppats på ett positivt besked och att få lägga allt jobbigt bakom mig. Har hela tiden tänkt nytt år nya tag, men det får tydligen vänta ett tag till.

Nu måste jag försöka samla styrka och energi inför vad som ska komma inom kort. När det väl är gjort, får det ha satt punkt för denna misär. Då är det dags för en massa positivt under väldigt lång tid framöver.

Kroppen är upp och ner, jag hoppas jag ändå kan få må bättre till veckan och inför vad jag ska ta mig igenom. Skicka gärna lite styrka till mig.

Blir till att mysa ner oss i soffan nu med en kopp kaffe.

Hoppas ni får en mysig kväll!

 

6 svar på ”Det räcker nu…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *