Ge mig energi

BloggMatsal28jan

Hej på er 🙂

Idag har jag varit hemma, känner mig tom på energi. Efter sambon hade åkt till jobbet somnade jag om. Blev lite förvånad när jag såg att klockan var 12,30 när jag vaknade. Men sömn är bra när jag är hängig.

Har använt vetesäcken flitigt idag med, skönt med värmen och hoppas det hjälper mot värken. Idag kom det passande nog i brevlådan ett frikort inom sjukvården. Jag ska till doktorn imorgon så det var ju bra. Läkarbesöket är inplanerat sedan länge, och jag hoppas och tror att det ska gå bra. Nu är det ju nytt år och nya tag som gäller 😉

Bild på Zim, ser så oskyldig ut…

BloggMatsal28janNr2

Men skenet bedrar, här äter han så fint på mina blommor. Tack.

Bilderna blev lite väl ljusa, jag fipplade på kameran 😉

Trevlig Kväll!

2 svar på ”Ge mig energi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *