Hissgardinerna på plats

BloggKök27jan

Hej på er 🙂

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

Själv känner jag mig ungefär som jag har svalt en tennisboll, i alla fall på halva sidan halsen (inte för att jag har provat det men) Jag pratar extra mycket i jobbet just nu och det känns. Har inte ont i halsen som i halsont, utan mer spänd och rösttrött.

Sitter i soffan med vetesäcken runt nacken och halsen, skönt det i alla fall 😉 och dricker en god kopp kaffe.

I går kom äntligen hissgardinerna upp i köket. Jag behövde inte sy om dom, tack och lov. Vi är så nöjda. Vi ville få lite insynsskydd och dölja persiennerna och så där. Sambon åkte iväg och köpte nya fästen och gardinstänger alldeles ensam 😉

Själv satt jag hemma och latade mig i soffan… NÄ det gjorde jag inte. Jag tvättade, sorterade tvätt, hängde tvätt, skurade på toa, plockade med blommor, strök gardinerna och lite annat pyssel. Kan säga att jag är riktigt nöjd med gårdagen. Vi var produktiva och fick mycket gjort här hemma. Älskar vår fördelning av saker, vi kompletterar varandra så bra. Det han inte tycker om att göra, gör jag gärna. Det jag ogillar tycker han om, perfekt.

BloggKök27janNr2

Önskar er en skön måndagskväll!

4 svar på ”Hissgardinerna på plats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *