Funderar

BloggV-rum26jan

Hej på er 🙂

Men är det redan söndag. Så går det när man är ute och rumlar runt en fredag 😉 Det var roligt, men helgen känns kort. Är tur det händer så sällan. Jag skulle inte orka annars, om jag så drack vatten hela kvällen. Vi är vana att lägga oss tidigt, är lite som två pensionärer, haha. Borta bra men hemma bäst [emoji black heart suit]

Idag blir det lite pyssel här hemma. Senare mot eftermiddagen ska vi ta en skön promenad, vi gick en kortis igår också för att få luft.

Jag har köpt hissgardiner till köket för ett tag sedan. Ska även ha längderna kvar. Vi funderar så det knakar hur vi ska lösa det på bästa sätt, upphängningen alltså. Jag har faktiskt aldrig haft hissgardiner och längder samtidigt. Kan hända att gardinerna behöver sys om, är det så kommer det nog dröja länge innan dom kommer upp. Sy är inte min starka sida. Jag är väldigt kreativ, men sy, sticka, virka, nä not my cup of tea 🙂

BloggBim26jan

Bild på Zim från lördagsmyset igår 🙂

 

Liten filmsnutt på Zim när han drömmer. Kör han ett trumsolo eller 😉

Önskar er en härlig söndag!

 

2 svar på ”Funderar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *