Jul i sovrummet

BloggSovrumJul1

Hej på er

Hoppas ni har klarat er från den hemska flunsan/förkylningen som går. Den är inte att leka med kan jag säga. Det känns inte som det vänder ens 🙁 Åt frukost vid 13-tiden, är helt slut. Rethostan är hemsk och håller både mig och sambon vaken om nätterna. Men jag hoppas det vill vända nu. Längtar så efter att få må bra. Jag behöver få samla kraft igen.

BloggSovrumJul2

Det är ganska sällan jag lägger ut bilder på sovrummet. Kan vara för att det är så mycket jag vill göra där. Men som inte står på prioriteringslistan 🙂 Men lite lagom med jul är det där inne i alla fall.

BloggSovrumJul3

Längtar bland annat efter att vi kan byta ut (den fula) garderoben 🙂

Önskar er en härlig lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *