Längtar

BloggPelargonLängtar27dec

Hej på er

Nu har julen varit, nu längtar jag efter vår och sommar. Mer än någonsin…

Det här året har inte varit mitt/vårt år, så vi sörjer inte direkt att det är slut snart. Jag hoppas och tror att 2014 kommer bli bra mycket bättre för vår del [emoji black heart suit]

Nu ligger jag hemma sjuk och drömmer om att få börja plantera mårbacka pelargoner och njuta av sol och värme. Det är långt kvar, men drömma kan man alltid göra. Jag kommer såklart att försöka göra det bästa jag kan av nuet också. Även om det har varit mycket jobbigt, speciellt det senaste halvåret. Det tar tid att bearbeta.

Självklart finns det många stunder under det här året som har varit bra. Men vi kommer nog att minnas det som ett ”skitår” tyvärr. Det blir nya positiva tag inför nästa år 😉

Nu blir det lite mys i soffan.

BloggPelargonLängtar27decNr2

Önskar er en trevlig fredagskväll!

2 svar på ”Längtar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *