Ljuset

BloggKökTillbakablick29dec

Hej på er

En liten tillbakablick.

Bild med fina höstfärger utanför. Men att jag valde att lägga ut just den bilden, är för att jag har börjat tröttna på röda julgardiner i köket 😉

Vore jag inte sjuk skulle jag ta ner dom nu, men det får vänta. Längtar otroligt mycket efter att få plantera pelargoner, små gulliga sticklingar. Vet att jag har skrivit det tidigare. Men det är något jag tycker är så roligt. Den stora pelargonen som jag la ut bild på för någon dag sedan, den var tre små sticklingar från början. Det var härligt att se den växa sig så stor.

Mårbacka pelargonen i ljusrosa är min favorit. Sambon tyckte jag hade dille på att plantera sticklingar i somras. Hoppas att det blir minst lika många nästa år.

BloggKökÅterblick29dec

Det blir att sätta upp favoritgardinerna igen när jag orkar. Förut gillade jag att byta gardiner ofta. Men nu har jag hittat mina favoriter och dom byter jag inte gärna ut.

Sista söndagen det här året, känns ganska skönt 🙂

Ha en skön söndag!

5 svar på ”Ljuset

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *