Nu vänder det..

BloggFredagsgodis15nov.

Hej på er 🙂

Ja den där godisskålen skulle jag önska att jag hade nu, men det var förra helgen det 😉

Här har dagen sett ut ungefär som vanligt. Det vill säga när jag försökte ta en lång sovmorgon, fick jag kuta upp och ta reda på (lös) skit. Hann knappt göra klart det så fick jag kuta ner och ta reda på vätskespya. Stackars min Aramis 🙁 Han och antibiotika går inte ihop. Men på måndag är det sista dosen, hoppas verkligen att han blir helt bra nu.

Men i dag har han varit piggare och mer med. Framförallt så har han ätit mer, det känns så skönt 🙂 Och till skillnad mot tidigare dagar, när han har krupit och gömt sig under soffan när sambon kommit hem. Så gick han och mötte honom i dörren idag. Anledningen till att han gömt sig, är att han vet att det brukar vara dags för medicin när sambon kommit hem.

Känns ändå som att det håller på att vända nu. Aramis försöker till och med att tugga lite. Mycket tappar han ut igen, är väl ovant för honom. Men vi ska tro att han vänjer sig fort.

BloggFredagsmys15nov.

Nu är de snart dags för middag här. Sedan ska vi försöka (orka) städa lite. Ser fram emot när det är klart. Då blir det mys i soffan, om jag inte somnar 😉

Hoppas ni får en trevlig fredagskväll!

 

 

2 svar på ”Nu vänder det..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *