Mystankar

BloggJulFiltOservetter14nov.

God Kväll 🙂

Efter en tuff vecka behövde jag komma ut och skingra tankarna lite. Hade en tid inbokad så jag måste utanför dörren. När det var klart åkte vi till Rusta. Kom hem med en mysig filt att ha till advent, servetter, tvål i juldofter, ljuslyktor, två röda mattor och lite annat.

Jag har tänkt ha rött och vitt i köket, och grått och vitt i vardagsrummet och matsalen 🙂 Längtar tills jag får börja adventspynta.

Morgonen började i kaos, känns som det är mer regel än undantag just nu. Aramis kräktes på vår stora vardagsrumsmatta (igen) Så nu ligger den i tvättmaskinen, hoppas verkligen maskinen fixar att centrifugera den.

Sedan skulle vi vara utan vatten idag, och eftersom jag är sjukskriven tappade jag upp badkaret med iskallt vatten. När jag ligger i sängen för att försöka vila hör jag ett konstigt ljud. Går upp och tittar, då har min stackars Aramis ramlat i vattnet 😉 Men bara halva katten och han var på golvet när jag kom in. Det var redan på bristningsgränsen för mig så jag började fnittra. Stora handduken som tidigare var i badrummet var givetvis i tvätten efter en annan incident.

(Det vill säga när Aramis bajsade löst mitt i natten och klev upp i min säng och ”stämplade” den. Fick byta sängkläder mitt i natten och duscha katt.) Men det var då det. Stackars Aramis sa inte ett pip trotts det kalla vattnet, jag torkade honom med en liten hand handduk, var det som fanns till hands. Efter det skickade jag ett sms till sambon: ”Lugn och ro?! Bura in mig på….”

Ja, med andra ord. Jag var värd lite shopping i dag. Gick sakta runt hyllorna på Rusta. Men det höjde humöret lite i alla fall 🙂 Och min goa Aramis har ätit lite i kväll, inte mycket men allt gör oss glada just nu.

BloggJulTvål14nov.

God tvål blev det, tack för tipset syrran 😉

Trevlig Kväll!

8 svar på ”Mystankar

    • Ja min gobäbis, det behövde inte han nu 🙂 Nu har jag två Nina på min blogg, så svarar jag tokigt så är det för jag tror det är den ”andra Nina”. Tänkte först att det var du syrran som skrev det där om tvålarna. Men det var ju kompis-Nina, hihi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *