Shopping

BloggOrkidé16nov.

God Kväll 🙂

Det blev shopping för oss i dag. Det har gått i ett väldigt lugnt tempo.

Största anledningen till att vi åkte denna helg, är att Ikea har 20 procents rabatt på vitvaror. Så nu har vi ny spis och induktionshäll till vårt kommande kök. Det kommer att ta ett tag innan vi gör om köket, men att köpa lite då och då och nyttja erbjudanden känns som det passar oss. Även om vi såklart skulle vilja ha nytt kök nu direkt 🙂

Vi kom även hem med dessa underbara orkidéer, så vackra och annorlunda. Och lite annat smått och gott.

Annars kan jag rapportera att Aramis inte hann mer än att få sin medicin i morse, så kräktes han. Nu är golven utan mattor 😉 Sista dosen får han i morgon. Ska bli så skönt att slippa ha en katt som mår illa. Han har ätit bättre i dag också. Slinker ner lite mer torrfoder, jag är så stolt över honom [emoji black heart suit]

Nu blir det vila och mysa i soffan resten av kvällen.

BloggOrkidéer16nov.

I fönstret sitter även de nya hjärtljuslyktorna.

Trevlig kväll!

 

 

2 svar på ”Shopping

    • Lyllo! Jag lyckas hålla dom vid liv ett tag 🙂 Har lättare för blommor som vill ha vatten oftare och bara är att hälla i. Hur gör du? Ja det var skoj. Gick i ett långsamt tempo, är vad jag orkar nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *