Söndag

BloggMatsal9nov.Nr1

God morgon 🙂

Så var det söndag igen. Helgen har gått fort och mycket energi har gått åt. Sambon jobbade extra igår, så helgen känns kortare än vanligt för det med.

Har fått i min goa Aramis medicin nu på morgon. Så har han ätit lite makrill. Skulle önska att han åt mer, men det kommer väl. Sedan gick han och la sig under soffan 🙁 Men orolig mamma som jag är, så fick jag fram honom. Nu ligger han i soffan och kurrar.

Aramis har tyvärr fått en tandsjukdom som är vanligt på äldre katter, han är 14 år. Det gör att roten till tänderna luckras upp. Det är därför han har fått dra de sämsta tänderna. Kan hända att det behöver dras fler framöver, men det kan lika gärna gå år innan det är nödvändigt. Annars är han en pigg och glad misse.

BloggMatsal9nov.Nr2

 

BloggMatsal9nov.Nr4

 

BloggMatsal9nov.Nr3

Lite bilder från gårdagen. Rosorna har stått sig fina länge 🙂

I dag ska vi ta tag i att städa här, vi hjälps åt så går det bra. Till kvällen blir det mys i soffan.

Trevlig söndag!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *