Tufft..

BloggV-rum11nov.

God Kväll 🙂

Hoppas att ni har haft en bra start på veckan.

Här går det sakta framåt. Jag har pratat med veterinären idag. Fick höra att det kan ta flera veckor innan Aramis blir så pass bra så att han kan äta normalt själv. Det var tufft att höra, både jag och sambon hade trott några dagar, eller max en vecka.

Så nu gäller det att vi lyckas underhålla honom genom att ”sprut-mata”. Vilket jag kan tala om inte är det lättaste. Men idag har han visat vad som är värt att offra sig för i alla fall. Det var skinka. Vi skulle göra varma mackor och då satt han där och tiggde. Självklart fick han smaka, mer än en bit [emoji black heart suit]

Tidigare idag har jag kokat fisk åt honom och serverat den med lite vatten på. Då slickade han i sig vätskan och fick väl i sig lite fisk med. Men han tuggade inte så gärna.

BloggV-rum11nov.Nr2

Just nu så är det fullt upp med att ta hand om Aramis. Och att försöka vila så mycket som möjligt för att jag själv ska återfå orken igen.

I morgon är det dags för Zim att åka till veterinären. Undrar hur det ska gå, det är hans första gång. Och senare ska jag till tandläkaren. Det är lite för mycket just nu, men jag hoppas att allt kommer gå bra.

Ha en trevlig kväll!

 

 

2 svar på ”Tufft..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *