På Bättringsvägen..

BloggV-rumMotMatsalSommar13

God morgon 🙂

Vi har varit uppe sedan före 8,00 fast jag knappt har sovit något i natt. Har haft koll på Aramis som har legat i sängen bredvid mig hela natten. Han la sig även på min mage innan vi gick upp i morse, och han kurrade. Så härligt att höra [emoji black heart suit]

Nu på morgonen har jag fått i honom antibiotikan och hans nya medicin som är smärtstillande och mot inflammation. Det gick bra, skönt. Han har även ätit lite, makrill är för gott för att stå emot. Även fast det nog är obehagligt att äta.

Han ligger i soffan bredvid mig och vilar. Jag är så glad och lättad att han verkar må bättre. Hoppas det går åt rätt håll nu.

Bjuder på en bild från i somras.

Ha en härlig lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *