Tuff Fredag

BloggAramisSommar13SåFin

Hej 🙂

Hoppas att ni har haft en bra fredag så här långt.

För mig var det här den tuffaste dagen på länge. I morse lämnade vi min älskade Aramis hos veterinären. Det gjorde så ont i mig att åka ifrån honom, men vi hade inget val. Han har sövts och dragit flera tänder.

För min egen del skulle jag till doktorn kl 14,15. Hade hoppats på att det skulle räcka med att träffa en doktor och prata och bli sjukskriven. Men jag blev tvungen att lämna blodprov för att kolla upp vissa saker, det var jag inte beredd på. De som känner mig väl vet att jag är väldigt nålrädd. Klen i benen och blek i ansiktet tog jag mig därifrån, men ändå nöjd med att jag fixat det.

Då bar det av för att hämta hem världens bästa Aramis. Tror både jag och sambon blev lite chockade när vi kom dit och såg att Aramis var full i blod och dreglade rejält 🙁 Nu har han varit hemma i snart 4 timmar och det rinner fortfarande blod ur munnen på honom. Han har legat mellan oss i soffan på sin plats sedan han kom hem [emoji black heart suit]

Jag hoppas verkligen det kommer att läka fint så att han får må bra. Och att han kommer kunna äta mat utan problem. Kan säga att jag inte ser fram emot att tvinga i honom antibiotika i kväll efter den här dagen, eller försöka bjuda honom mat om han inte kan äta.

I morgon är förhoppningsvis en mycket bättre dag. Då ska jag vila, dagen i dag tog på krafterna minst sagt.

Trevlig kväll!

2 svar på ”Tuff Fredag

  1. Usch hoppas han blir pigg nu iaf!! Förstår att det varit en tuff dag för dig 🙁 verkligen bra gjort att du fixade blodprovet!! Hur länge är du sjukskriven? 🙁 hoppas du blir piggare snart!!

    • Det hoppas jag verkligen att han blir! Fick i honom medicinen nu. Men svårare med mat. Men trugade i honom en tugga, han blir så illamående av tabletterna så bra om han har något i magen. Jag blev sjukskriven 1 vecka. Jättejobbigt med proverna, men skönt att det är gjort. Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *