Lång dag..

BloggAvlastningsbord7nov.

Hej på er 🙂

Hoppas att ni har haft en bra dag.

För min del var dagen lång med mycket väntan på telefonsamtal. Jag har varit hemma i dag med, mår inte så jättebra just nu. I morgon ska jag försöka ta mig iväg till doktorn. Fick inte boka någon tid när jag ringde idag, men det skulle vara ok att få en tid om jag ringde i morgon.

Så ska min älskade Aramis till veterinären. I morgon är det dags för att söva honom igen och dra en del tänder. Jag hoppas verkligen att allt kommer gå bra. Att han får bli pigg och kunna äta som han ska. Att han får vara frisk och leva i många härliga år till [emoji black heart suit]

Trevlig kväll!

2 svar på ”Lång dag..

    • Tack Sofia! För min del är det vila som gäller. Aramis äter redan antibiotika, vi hoppas det går bra med läkningen efter han dragit tänder. Så han kan äta som han ska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *