Skön paus

De första vita våderna är på plats i trappen. Sambon tyckte att det var lite krångligt och inte det enklaste vid räcket. Men nu sitter dom där 🙂 Det var ungefär vad han hann göra i går innan vi skulle på kalas.

Kalaset för småtjejerna var jättetrevligt och fröken här ville ogärna åka hem. Vad kan det bero på? Ville inte hem till vårt ostädade renoveringshem. Var så skönt med en paus och få träffa alla. Tack vare att vi kom hem rätt sent så blev det pizza och välbehövligt mys i soffan tillsammans.

Så nya tag i dag för min sambo med renoveringen. Längtar ihjäl mig tills det är klart och huset är städat. Samma längtan som förra gången, att få gå på nystädade nymoppade golv! Vilken lyx 😉

I går kväll frågade sambon om jag ville ha ett glas rosé, men jag ville ha vatten. Så kom han med dessa. Vatten med karamellfärg för att jag skulle få rosa vatten. Jag har den sötaste goaste sambon [emoji black heart suit]

Ha en bra söndag!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *