Kvällsmys

I morgon påbörjas den andre semesterveckan 🙂

I går när sambon ville bjuda mig på ett glas rosé så ville jag ha vatten. Så i kväll lyxar jag till det i min ensamhet. Eller min käre sambo är kvar på övervåningen än. Renoveringen har fungerat strååålande i dag… eller eh… han där uppe har slängt två tapetvåder på grund av ”strul”. Dumt hörn tydligen 😉 I bland tackar jag mig själv för att jag inte har stått på mig för att få igenom köp av tapeter för 750 kronor rullen. Det här är ett sådant tillfälle, blir nog till att köpa en rulle till.

Annars så börjar mitt tålamod att ta slut. NU vill jag att det ska vara klart. Jag vill STÄDA och få ordning! Men får ge mig till tåls ett tag till. Det går ju framåt i alla fall. Till mitt försvar säger jag återigen att jag inte var speciellt sugen på att renovera så tätt inpå att vi renoverat hallen nere [emoji baby angel] Men påminner även mig själv om att det blir bra när det är klart.

Hoppas ni har haft en skön söndag!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *