Pysslar på

Hej på er 🙂

I dag blev det en välbehövlig sovmorgon. Sen en kopp kaffe i soffan.

Sambon for i väg för han skulle uträtta ärenden. Sen ringde han, det var något med bilen som han måste fixa. Så jag gissar att det inte blir alltför mycket tid till renovering i dag, men det är väl ok 😉

Känns som jag just nu bara tänker och skriver om renovering. Men det blir lätt så, inget är ju som vanligt här hemma.

Jag försöker vara ute en del. Blir rätt varmt så jag springer ut och in fast jag älskar värmen. Pysslar på med mina blommor, vattnar och i går planterade jag igen. Tidigt i våras hade jag ju dille på att plantera en massa mårbackasticklingar. Det är jag glad för nu 😀

Tycker det är så roligt att se hur det växer, och snart slår det ut två blommor på den som sitter i vita baljan. Har växt en del om man jämför med bilden när den ganska nyligen var planterad. Och då hade den först fått växa i mindre krukor som jag sedan planterade i hop.

Annars drömmer jag om shopping och inredning. Funderar på eventuella gardiner till köket inför hösten (men det är väl lååångt dit?!) Vi ska ta en shoppingtur när vi är klara här hemma, det var mitt önskemål innan vi började.

Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *