Fondväggen

God morgon 🙂

Fondväggen i trappen är på plats. Nu är det ”bara” resten kvar. Men i dag blir det nog inte så mycket gjort eftersom vi ska på kalas för min kusins små döttrar lite senare.

Bild efter renoveringen av hallen nere.

Ovanför de vita brädorna som delar neder och övervåning fortsätter tapeten som en fondvägg. Även om den ljusa grå-blå målade färgen innan var ganska diskret, så tyckte vi inte om den. Kall och tråkig, tyckte inte att den passade min stil.

Det är några som har undrat varför vi river ner allt och att de tycker det var helt ok innan. Svaret är på grund av att underlaget är så ojämnt och fult. Eftersom det var målat på väggarna så hade även tapeterna släppt på vissa ställen. Kanske inte något man ser vid ett besök eller två, men bor man i det så… 😉

Sen vill vi göra det till vår egen stil. Ska bli skönt att hallarna blir enhetliga även om det är en ganska diskret förändring uppe. Inte alls samma lyft som nere. Tapeten som vi har köpt ser bara enkel vit ut på håll. Det är svagt glimmande smala ränder i den, det ser man om man tittar nära. Men vill ha det vitt och ljust eftersom hallen är rätt smal.

Ha en fin dag!

 

2 svar på ”Fondväggen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *