Torsdag

Så var den här, dagen före midsommarafton 🙂 Vi har otroligt mycket att göra inför morgondagens lilla bjudning. Men jag hoppas vi hinner och att orken inte tryter helt. All tapet och panel sitter där den ska i hallen i alla fall. Men det är mycket pyssel kvar, som att sätta upp fler lister, dörrarna till skrubben, en kabelkanal, sätta upp nya hatthyllan och spegeln, ställa skohyllan och möbler på plats osv.

För att inte tala om vilken storstädning vi måste göra! Jag längtar så otroligt mycket efter att få gå på rena nymoppade golv, det känns som en lyx. Sen måste vi städa ren verandan från spåndamm, pollen och skit. Så jotack vi har att göra.

Stannade efter vägen hem och plockade lite lupiner, det är sommar.

Det kommer givetvis bilder från hallen när allt är i ordning.

Väntar nu på att sambon ska komma hem från handling på byggmax, med maxmat haha eller ja ni förstår. En kopp kaffe på det, sen är det bara att köra.

Ha en bra kväll! Hoppas ni slipper stressa.

På framsidan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *